Pares Nostres

Textos de Marta Aguilar, Victòria Szpunberg,
Marta Buchaca i Lluïsa Cunillé - direcció d’Iván Morales

Presentació

Aquest és el primer espectacle de la Indòmita. Ja fa uns quants anys, en David i en Jordi vàrem coincidir en un curs de formació teatral, però fins al dia d’avui, els nostres camins, anaven per altres bandes. Ara ens hem retrobat i amb una idea molt clara: fer una proposta teatral tots dos junts. Després de moltes converses i de donar voltes al tema sobre el què ens agradaria parlar en aquest projecte, hem arribat a la conclusió de que la paternitat ens ha canviat molt la nostra manera de viure el dia a dia i també hem observat de viva pell com la societat actual valora la figura del pare al S. XXI. Ens vàrem posar en contacte amb l’Iván Morales, perquè dirigís la proposta. La seva visió del fet teatral, podia aportar al projecte un punt de vista únic i interessant. Però no volíem que tot fos explicat des d’un punt de vista masculí. Per això vam demanar a les dramaturgues, amb perfils artístics i vivències diferents, quatre petites històries vinculades a la paternitat. Finalment aconseguim els següents textos:

“Treure del pap” de Marta Aguilar “La font de la joventut” de Victòria Szpunberg “El professor” de Marta Buchaca “Sud” de Lluïsa Cunillé
Els quatres textos ens donen visions de diferents èpoques de les nostres vides. La casualitat ha fet que els textos junts ens dibuixin una vida i hem pogut teixir una història que parla de la parella, de l’educació, de les relacions humanes, de l’amor,… i ens permet veure que la paternitat ens toca molt més del que ens pensem.

Fitxa Artística

Autores: Marta Aguilar (Treure del pap), Victòria Szpunberg (La font de la joventut), Marta Buchaca (El professor) i Lluisa Cunillé (Sud)
Director: Ivan Morales
Interprets: Jordi Gilabert i David Planas
Ajudant de direcció: Marta Comasolivas
Assessorament de moviment: Pablo Molinero ‘Los Corderos’
Assessorament manipulació: Nartxi Azkargorta ‘Txo Titelles’
Il·luminació: August Viladomat
Espai escenic: Artestudi
Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS
Fotografia: Bernat Casero – Waytic.cat
Producció: Cia. Indomita (Jordi Gilabert i David Planas)
Distribució: Àlex Pujol i Laura Perramon, Tinglado d’Arts Escèniques
Coproducció: Temporada Alta 2016
Amb el suport: Ajuntament de Girona i Diputació de Girona

Contractació:
Alex Pujol
alex@tingladoae.com
626694700